ဆလပ်ရွက်၏ အကျိုးကျေးဇူးများ

Powered by Drupal

          ဆလပ်ရွက်စားသုံးခြင်းဖြင့် ဆီးချိုဖြစ်နိုင်ခြေကို ကျဆင်းစေပြီး ဆလပ်ရွက်မှာ ကယ်လိုရီပါဝင်မှုူ နည်းသောကြောင့် သွေးတွင်းသကြားဓာတ်ကို ထိန်းညှိပေးခြင်း၊ သွေးထဲမှ အကျိုး မပြုသော ကိုလက်စထရောကို ကျဆင်းစေနိုင်တာကြောင့် သွေးတွင်းအဆီများကို လျော့ချပေးနိုင် တာတဲ့အတွက် ရုတ်တရက်နှလုံးရပ်တာ၊ လေဖြတ်တာမျိုးတွေမဖြစ်စေဖို့ ကာကွယ် ပေးနိုင်သလို၊ နှလုံးသွေးကြောကျဉ်း ရောဂါကိုလည်း မဖြစ်စေဖို့ ကာကွယ်ပေးနိုင်ကြောင်း သိရှိရပါသည်။

          ယခုရာသီချိန်သည် ဆလပ်ရွက်ပေါများသော ရာသီဖြစ်သည့်အတွက် ဆလပ်ရွက်ကို လူအများက အကင်များဖြင့်တွဲစား၍သော်လည်း၊ မြန်မာ့ငပိနှင့် တွဲစားရာတွင်လည်းကောင်း၊ အသုပ်များသုတ်စားရာတွင်လည်းကောင်း အမျိုးမျိုး အသုံးပြုစားသုံးလျက်ရှိပြီး ဈေးကွက်တွင်

DOCA(ဧရာဝတီ)