မတ်လ ပထမပတ်တွင် ဖြစ်ပေါ်နေသော စားဖိုဆောင်သီးနှံဈေးနှုန်းအခြေအနေ

Powered by Drupal

         စားဖိုဆောင်သီးနှံများဖြစ်သည့် ဟင်းသီးဟင်းရွက်များကို ရွှေဘိုမြို့၊ မြို့မစည်ပင်သာယာဈေးတွင် ရောင်းချလျက်ရှိရာ မတ်လ၊ ပထမပတ်တွင် ဖြစ်ပေါ်နေသော လက်လီဈေးနှုန်းများမှာ အာလူး(၁)ပိဿာလျှင် (၂၄၀ဝိ/-)ကျပ်၊ မန်ကျည်းတောပဲမြစ် (၁)ပိဿာလျှင် ကျပ်(၁၈၀ဝိ/-) မှ (၂၀၀ဝိ/-)ထိ၊ ကန်ဇွန်းဥ(၁)ပိဿာလျှင် အလုံးအရွယ်အစားပေါ်မူတည်၍ ကျပ်(၁၂၀ဝိ/-)မှ (၁၅၀ဝိ/-)ထိ၊ ခရမ်းချဉ်သီး (၁)ပိဿာလျှင် ကျပ်(၁၂၀ဝိ/-)မှ (၁၄၀ဝိ/-)ထိ၊ ဂေါ်ဖီထုပ် (၁)ထုပ် လျှင် (၁၀၀ဝိ/-)ကျပ်၊ ပန်းမုံလာ (၁)ပွင့်လျှင် (၁၂၀ဝိ/-)ကျပ်၊ နိုကိုပွင့်(ခေါ်)ပန်းမုံလာအစိမ်း (၁)ပွင့်လျှင် (၈၀ဝ/-)ကျပ် ၊ ဂေါ်ရခါးသီး (၁)လုံးလျှင် (၂၅ဝိ/-)ကျပ်၊ ဗိုလ်စားပဲသီး (၁)ပိဿာလျှင် (၃၅၀ဝိ/-)ကျပ်၊ ခါကြက်ဥ (၁)ပိဿာလျှင် (၁၂၀ဝိ/-)ကျပ်၊ မုံညှင်းဖြူ (ခေါ်) ဆလတ်အုပ် (၁)ပိဿာလျှင် (၂၀၀ဝိ/-)ကျပ်၊ မရမ်းသီး (၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀ဝိ/-)ကျပ်၊ ခရမ်းသီး အက်တော်သီး (၁)ပိဿာလျှင် (၁၀၀ဝိ/-)ကျပ်၊ ဂွေးတောက်ရွက် (၅)ကျပ်သား လျှင် (၅၀ဝိ/-)ကျပ် ဈေးနှုန်းဖြင့် အရောင်းအဝယ်ဖြစ်လျက် ရှိကြောင်း သတင်းရရှိပါသည်။

DOCA(စစ်ကိုင်း)