ကျောက်ပန်းတောင်းမြို့နယ်တွင်ရောင်းချနေသော အခြေခံစားသောက်ကုန်ဈေးနှုန်းများ

Powered by Drupal

    မန္တလေးတိုင်းဒေသကြီး၊ ညောင်ဦးခရိုင်၊ ကျောက်ပန်းတောင်းမြို့နယ်၊ မြို့မစည်ပင်သာယာဈေးကြီး၏ နယ်နိမိတ်အတွင်း ၂၀၂၃ခုနှစ်၊ နိုဝင်ဘာလ ပဉ္စမပတ်အတွင်းဖြစ်ပေါ်ခဲ့သော အခြေခံစားသောက်ကုန်များ၏ လက်လီဈေးနှုန်းများမှာ ရွှေဘိုပေါ်ဆန်းဆန်တစ်ပြည်လျှင် (၇၅၀၀)ကျပ်၊ ဧရာပဒေသာတစ်ပြည်လျှင် (၆၅၀၀)ကျပ်၊ ဧည့်မထတစ်ပြည်လျှင် (၃၀၀၀)ကျပ်၊ ငစိန်တစ်ပြည်လျှင် (၃၂၀၀)ကျပ်၊ မနောသုခတစ်ပြည်လျှင် (၄၀၀၀)ကျပ်၊ ပဲဆီတစ်ပိဿာလျှင် (၁၂၅၀၀)ကျပ်၊ နှမ်းဆီတစ်ပိဿာလျှင် (၁၃၀၀၀)ကျပ်၊ စားအုန်းဆီတစ်ပိဿာလျှင် (၅၃၅၀)ကျပ်၊ ကုလားပဲခြမ်းတစ်ပိဿာလျှင် လျှင်(၇၀၀၀)၊ မတ်ပဲတစ်ပိဿာလျှင် (၈၀၀၀)ကျပ်၊ ငရုတ်သီးခြောက်တစ်ပိဿာလျှင် (၁၂၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်နီတစ်ပိဿာလျှင် (၃၅၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပိဿာလျှင် (၁၅၀၀၀)ကျပ်၊ ချင်းတစ်ပိဿာလျှင် (၅၀၀၀)ကျပ်၊ အာလူးတစ်ပိဿာလျှင် (၃၂၀၀)ကျပ်၊ ခရမ်းချဉ်သီး(ဒေသထွက်) တစ်ပိဿာလျှင် (၂၀၀၀)ကျပ်၊ ဆားတစ်ပိဿာလျှင် (၅၀၀)ကျပ်၊ ကြက်ဥတစ်လုံးလျှင် (၂၀၀၊ ၂၅၀)ကျပ်၊ ဘဲဥတစ်လုံးလျှင် (၃၄၀၊ ၃၆၀)ကျပ်တို့ဖြင့် ရောင်းဝယ်နေကြကြောင်းသိရှိရပါသည်။

  မွေးမြူရေးထွက်ကုန်များအနေဖြင့် ဒေသကြက်(ဗမာ)တစ်ပိဿာလျှင် (၂၀၀၀၀)ကျပ်၊ မွေးမြူရေး ကြက်(CP)ရင်အုံတစ်ပိဿာလျှင် (၁၂၀၀၀)ကျပ်၊ ပေါင်သားတစ်ပိဿာလျှင် (၁၁၀၀၀)ကျပ်၊ ဝက်သားတစ်ပိဿာလျှင် (၁၈၀၀၀)ကျပ်၊ အမဲသားတစ်ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀)ကျပ်၊ ဆိတ်သားတစ်ပိဿာလျှင် (၂၂၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးကြင်းတစ်ပိဿာလျှင် (၂၂၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးမြင်းတစ်ပိဿာလျှင် (၃၅၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးမြစ်ချင်းတစ်ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးရံ့တစ်ပိဿာလျှင် (၁၂၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးတန်တစ်ပိဿာလျှင် (၈၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးပတ်တစ်ပိဿာလျှင် (၁၆၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးဖယ်တစ်ပိဿာလျှင် (၃၂၀၀၀)ကျပ်၊ ရေချိုပုစွန်(လတ်)တစ်ပိဿာလျှင် (၄၀၀၀၀)ကျပ်၊ ရေငန်ပုစွန်(လတ်) တစ်ပိဿာလျှင် (၃၀၀၀၀)ကျပ်၊ အာဗြဲခြောက်တစ်ပိဿာလျှင် (၂၈၀၀၀၊)ကျပ်၊ ငါးတံခွန်ခြောက်တစ်ပိဿာလျှင် (၁၆၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးရောင်ခြောက်တစ်ပိဿာလျှင် (၂၂၀၀၀)ကျပ်၊ ပုစွန်ခြောက်တစ်ပိဿာလျှင် (၆၀၀၀၀၊ ၇၀၀၀၀၊ ၉၀၀၀၀)ကျပ်ခန့်တို့ဖြင့် အရောင်းအဝယ်ဖြစ်ပေါ်နေကြောင်းသိရှိရပါသည်။

DOCA(မန္တလေး)