မြန်မာ့အစားအစာဖြစ်တဲ့ မုန့်ဆမ်းကို ကောက်ညှင်းစပါး မှော်ဘီမွှေးကို အမှည့်မလွန်ခင် အချိန်တွင် ရိတ်သိမ်း၍ ရရှိလာသော ကောက်ညှင်းနုလေးများကို ဆုံနှင့်ထောင်းမှသာ မုန့်ဆမ်းကိုရရှိပါသည်။ ရရှိလာသော မုန့်ဆမ်းများကို လက်ကားအရောင်းသမားအနေဖြင့် တစ်ပြည် လျှင် (၈၀၀၀) ကျပ်ဖြင့် ရယူပြီး၊ လက်လီအရောင်းသမားများအနေဖြင့် ၈၅၀၀ ကျပ်ဖြင့် ပြန်လည်ရောင်းချကြောင်း၊ ရာသီချိန်ဖြစ်သည့်အတွက် အုန်းသီး၊ သကြား စသောပါဝင်ပစ္စည်းများဖြင့် ချိုချိုမွှေးမွှေး မုန့်ဆမ်းသကြားထပ်များပြုလုပ်၍လည်းကောင်း၊ မုန့်ဆမ်းများကို လှော်၍ လည်းကောင်း မုန့်ဆန်းအစိမ်းများကိုလည်းကောင်း ရောင်းချလျက်ရှိပြီး အရောင်းအဝယ်သွက်လျက်ရှိကြောင်း မြို့မဈေး မုန့်ဆမ်းရောင်းချသူတစ်ဦးထံမှ သိရှိရပါသည်။
DOCA(ဧရာဝတီ)