ကယားပြည်နယ်တွင် ဖြစ်ပေါ်နေသော အခြေခံစားကုန်ဈေးနှုန်းများ

Powered by Drupal

         ကယားပြည်နယ်တွင် ၂၀၂၃ ခုနှစ် ဇွန်လ ပထမပတ်တွင် ဖြစ်ပေါ်နေသော အခြေခံစားကုန်လက်လီဈေးနှုန်းများမှာ ဧည့်မထဆန် (၁)အိတ်လျှင်  (၉၁၀၀၀)ကျပ်၊  ငစိန်ဆန်(၁)အိတ်လျှင်  (၆၈၀၀၀)ကျပ်၊  ပဲဆီ (၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀)ကျပ် ၊  စားအုန်းဆီ(၁)ပိဿာလျှင် (၈၈၀၀)ကျပ်၊ နှမ်းဆီ(၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀) ကျပ် ၊ နေကြာဆီ (၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၅၀၀)ကျပ်၊ ငရုတ်သီးခြောက်ပု (၁)ပိဿာလျှင်(၃၅၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်နီ (၁)ပိဿာလျှင်(၂၈၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်ဖြူ(ရှမ်းစ) (၁)ပိဿာလျှင် (၄၅၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်ဖြူ (ကြူကုတ်စ)(၁)ပိဿာလျှင်(၅၂၀၀)ကျပ်၊ နနွင်းတက်(၁)ပိဿာလျှင် (၅၅၀၀)ကျပ်၊ ဂျင်း (၁)ပိဿာလျှင် (၂၀၀၀)ကျပ်၊ ဆား(၁)ပိဿာ လျှင် (၂၀၀၀)ကျပ်၊ မြေပဲဆန်(၁) ပိဿာလျှင်(၇၅၀၀) ကျပ်၊  ကုလားပဲဝါ (၁)ပိဿာလျှင် (၅၈၀၀)ကျပ်၊ မန်ကျည်းသီး (၁)ပိဿာ လျှင်(၃၇၀၀)ကျပ်၊ အာလူး (၁)ပိဿာ လျှင်(၂၅၀၀)ကျပ်၊ သကြား(၁)ပိဿာ လျှင်(၄၀၀၀)ကျပ်၊ ကန်စွန်းရွက် (၁)စည်း လျှင် (၂၀၀)ကျပ်၊ ဂေါ်ဖီထုပ် (၁)ထုပ်လျှင်(၁၈၀၀)ကျပ်၊ ပန်းဂေါ်ဖီ (၁)ပွင့်လျှင်( ၈၀၀ ) ကျပ် ၊ ခရမ်းချဉ်သီး (၁)ပိဿာလျှင် (၂၀၀၀)ကျပ်၊ ပဲသီး(၁)စည်းလျှင်(၈၀၀)ကျပ်၊ ပဲနီလေး(၁)ပိဿာလျှင် (၅၅၀၀) ကျပ်၊ ကြက်သား(၁)ပိဿာလျှင်(၁၃၀၀၀)ကျပ်၊ ဝက်သား(၁)ပိဿာလျှင် (၁၈၀၀၀)ကျပ်၊ အမဲသား (၁)ပိဿာလျှင် (၁၈၀၀၀)ကျပ်၊ ဆိတ်သား(၁)ပိဿာလျှင်(၂၆၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးမြစ်ချင်း(၁)ပိဿာလျှင် (၉၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးကြင်း(၁)ပိဿာလျှင်(၁၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးခူ(၁)ပိဿာလျှင်(၉၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်ဥ(၁) လုံးလျှင်(၂၅၀)ကျပ်၊ဘဲဥ(၁)လုံးလျှင်(၃၃၀)ကျပ်တို့ဖြင့် အရောင်းအဝယ်ဖြစ်လျက်ရှိကြောင်း သိရှိရပါသည်။

DOCA(ကယား)