ဝဥကြာဇံသည် ဂလူကိုမန်နန်အမှုန့်အား ရေ အဆ(၅၀) ခန့်နှင့်ရောပြီးလျှင် ကယ်လဆီယမ် ဆားရေနှင့်ရောစပ်ကာပြုလုပ်ထားခြင်းဖြစ် ကြောင်းသိရှိရပါသည်။ ဝဥကြာဇံသည် လွန်ခဲ့သော နှစ်နှစ်ခန့်မှစ၍ ဈေးကွက်အတွင်း ဝယ်ယူစားသုံးမှု များပြားလာသော ကုန်ပစ္စည်းတစ်မျိုးဖြစ်ပါသည်။ ဝဥကြာဇံသည် တောင်ကိုရီးယားနိုင်ငံ၊ ဂျပန်နိုင်ငံတို့အပါအဝင် အာရှနိုင်ငံအများစုတွင် (Diet) ပြုလုပ်နေသူများအကြားရေပန်းစားလူကြိုက်များပြီး Zero Noodle အမည်ဖြင့်လည်း ကျော်ကြားပါသည်။
ဝဥကြာဇံသည်အဆီဓါတ်၊ သကြားဓါတ်များမပါရှိသောကြောင့် ကိုယ်တွင်းအချိုဓါတ်များ လျော့ကျစေပြီးဝမ်းချုပ်သူများ၊သွေးတိုးဆီးချိုရှိသူများ၊ကိုယ်အလေးချိန်ထိန်းလိုသူများအတွက် အထူးသင့်လျော် သောကျန်းမာရေးဓါတ်စာအဖြစ်ဝယ်ယူစားသုံးကြပါသည်။ ဝဥကြာဇံကို မိမိတို့ နှစ်သက်ရာ အသားအသီးအရွက်များဖြင့် ကြော်စားခြင်း၊ ပြုတ်စားခြင်း၊ သုတ်စားခြင်း များပြုလုပ်နိုင်ပါသည်။
ဈေးကွက်အတွင်း ဝဥကြာဇံ ရိုးရိုးတစ်ခွေလျှင် (၅၀၀)ကျပ် မှ (၇၀၀) ကျပ်အထိလည်းကောင်း၊ ဝဥကြာဇံ (မာလာအရသာ) ၊ (အစပ်အရသာ) များဖြင့် ထုတ်လုပ်သော အသင့်စားခေါက်ဆွဲ ထုပ်/ဗူး များကို ထုတ်ပိုးမှုအရွယ်အစားအလိုက် တစ်ထုပ်/ဗူး လျှင် (၁၅၀၀)ကျပ်မှ (၂၅၀၀-၃၀၀၀) ကျပ်အထိလည်းကောင်း အသီးသီး ပေါက်ဈေးရှိနေကြောင်းသိရှိရပါသည်။
DOCA(ရှမ်း)