Main menu

ကယားပြည်နယ်တွင်ဖြစ်ပေါ်နေသော အခြေခံစားကုန်ဈေးနှုန်းများ

Powered by Drupal

   ကယားပြည်နယ်တွင်ဖြစ်ပေါ်နေသော အခြေခံစားကုန်လက်လီဈေးနှုန်းများမှာ ဧည့်မထဆန် (၁)အိတ်လျှင်  (၉၁၀၀၀)ကျပ်၊  ငစိန်ဆန်(၁)အိတ်လျှင်  (၆၈၀၀၀)ကျပ်၊  ပဲဆီ (၁)ပိဿာလျှင် (၁၇၀၀၀)ကျပ်၊  စားအုန်းဆီ(၁)ပိဿာလျှင် (၈၈၀၀)ကျပ်၊ နှမ်းဆီ(၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀) ကျပ်၊ နေကြာဆီ (၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၅၀၀)ကျပ်၊ ငရုတ်သီးခြောက် (၁)ပိဿာလျှင် (၃၈၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်နီ (၁)ပိဿာလျှင် (၃၃၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်ဖြူ(ရှမ်းစ) (၁)ပိဿာလျှင် (၁၀၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်သွန်ဖြူ (ကြူကုတ်စ) (၁)ပိဿာလျှင် (၇၂၀၀)ကျပ်၊ နနွင်းတက်(၁)ပိဿာလျှင် (၅၅၀၀)ကျပ်၊ ချင်း(၁)ပိဿာလျှင် (၄၅၀၀)ကျပ်၊ဆား(၁)ပိဿာလျှင် (၈၀၀)ကျပ်၊ မြေပဲဆန်(၁) ပိဿာလျှင် (၈၀၀၀) ကျပ်၊  ကုလားပဲဝါ(၁)ပိဿာလျှင် (၆၈၀၀)ကျပ်၊ မန်ကျည်းသီး(၁)ပိဿာလျှင် (၃၇၀၀)ကျပ်၊ အာလူး (၁)ပိဿာလျှင် (၃၅၀၀)ကျပ်၊ သကြား(၁)ပိဿာလျှင် (၄၀၀၀)ကျပ်၊ ကန်စွန်းရွက် (၁)စည်း လျှင် (၂၀၀)ကျပ်၊ ဂေါ်ဖီထုပ် (၁)ထုပ်လျှင် (၁၈၀၀)ကျပ်၊ ပန်းဂေါ်ဖီ (၁)ပွင့်လျှင် ( ၈၀၀ ) ကျပ်၊ ခရမ်းချဉ်သီး (၁)ပိဿာလျှင် (၁၈၀၀)ကျပ်၊ ပဲသီး(၁)စည်းလျှင်(၈၀၀)ကျပ်၊ ပဲနီလေး(၁)ပိဿာလျှင် (၅၅၀၀) ကျပ်၊ ကြက်သား(၁)ပိဿာလျှင် (၁၄၀၀၀)ကျပ်၊ ဝက်သား(၁)ပိဿာလျှင် (၁၉၀၀၀)ကျပ်၊ အမဲသား (၁) ပိဿာလျှင် (၁၈၀၀၀)ကျပ်၊ ဆိတ်သား(၁)ပိဿာလျှင် (၂၇၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးမြစ်ချင်း(၁)ပိဿာလျှင် (၁၀၀၀၀)ကျပ်၊ ငါးကြင်း(၁)ပိဿာလျှင် (၁၁၀၀၀)ကျပ်၊ငါး ခူ(၁)ပိဿာလျှင် (၁၀၀၀၀)ကျပ်၊ ကြက်ဥ (၁) လုံးလျှင် (၂၅၀)ကျပ်၊ ဘဲဥ(၁)လုံးလျှင် (၃၃၀)ကျပ်တို့ဖြင့် အရောင်းအဝယ်ဖြစ်လျက်ရှိကြောင်းသိရှိရပါသည်။

DOCA(ကယား)