Main menu

ကန့်ဘလူမြို့တွင် ရောင်းချနေသော လိမ္မော်သီးဈေးနှုန်း အနည်းငယ်ကျဆင်း

Powered by Drupal

    လိမ္မော်သီးသည် ရှောက်နွယ်ဝင်မျိုးရင်းဖြစ်ပြီး အသားမှာအရည်ရွှမ်းပြီး မှည့်သောအခါနီမြန်းသည့် အဝါရောင်သို့ပြောင်လဲလာသည်။ လိမ္မော်သီးကို ရေခဲသေတ္တာတွင်ထည့်၍ စားသုံးပါကပိုမို ကောင်းမွန်ကြောင်း၊ အရည်ညှစ်၍ သောက်သုံးကလည်း ကောင်းမွန်သည့်အတွက် ဝယ်ယူစားသုံးသူ များကြောင်း၊ ကန့်ဘလူမြို့နယ်တွင် ရောင်းချနေသေည့် လိမ္မော်သီးများကို မန္တလေးမြို့နှင့် မြစ်ကြီးနား စသည့်သစ်သီးပွဲရုံများမှ ဝယ်ယူရောင်းချကြောင်း သိရှိရသည်။

    ၂၀၂၅ ခုနှစ်၊ ဇူလိုင်လ တတိယပတ်အတွင်း ကန့်ဘလူမြို့ရှိ သစ်သီးဆိုင်များတွင် လိမ္မော်သီး (၂၅)ကျပ်သားလျှင် (၅၀၀၀)ကျပ်၊ လိမ္မော်သီး(၁)ပိဿာလျှင် (၁၉၀၀၀မှ ၂၀၀၀၀)ကျပ်ဖြင့် ရောင်းချလျက်ရှိကြောင်း၊ ယခုပတ်အတွင်း လိမ္မော်သီးဈေးနှုန်း အနည်းငယ်ကျဆင်းသွားကြောင်း၊ လိမ္မော်သီးသည် အရည်ရွှမ်းအသီးဖြစ်ပြီး စားသုံးသူများ၍ ပုံမှန်အရောင်းအဝယ် ဖြစ်လျက်ရှိကြောင်း သိရှိရပါသည်။

DOCA(စစ်ကိုင်း)