Main menu

သွေးသားသန့်စင်သောကန်စွန်းရိုးနီ

Powered by Drupal

   ကန်စွန်းရိုးနီပြုတ်ရည်သည်  ငွေကုန်သက်သာပြီး ခန္ဓာကိုယ်အတွက် အကျိုးများစေ၍ သွေသားသန့်စင်သလို ကိုယ်တွင်းအပူကင်းစင်ပြီး အသားအရည်ကြည်လင်လာခြင်းကြောင့်  ကျားမ မရွေးသောက်သုံးရန်လိုအပ်ကြောင်း၊  ရေနှင့်စင်ကြယ်စွာဆေးကြောပြီးသော ကန်စွန်းရိုးနီနှစ်စည်း ခန့်ကို ဆားအနည်းငယ်၊ ထန်းလျက်နှစ်လုံးခန့်၊ မန်ကျည်းသီးမှည့်အနည်းငယ်နှင့် ရေတစ်လီ တာခန့် ထည့်ပြီး မီးဖိုပေါ်တွင်ဆူပွက်အောင်မိနစ် ၂၀ ခန့်ကြာအောင်တည်ပါ။ ၎င်းပြုတ်ရည်အား မနက်တစ်ခွက်၊ အိပ်ခါနီးအစာနဲ့ဝေးချိန်တစ်ခွက်၊ တစ်ပတ်လျှင် အနည်းဆုံး ၂ ရက်၊ ၃ ရက်လောက် သောက်ပေးခြင်းဖြင့် ခန္ဓာကိုယ်ခုခံအားကိုကောင်းစေကြောင်း၊ ကိုယ်တွင်းအဆိတ်အတောက် များကိုဖယ်ရှားပေးကြောင်း၊ သွေးသားကိုသန့်စင်စေပြီး မီးယပ်သွေးဆုံးဝေဒနာများကို သက်သာ စေကြောင်း၊ ဆီးပူခြင်းနှင့် ဆီးကျောက်တည်ခြင်းများကို သက်သာပျောက်ကင်းစေပြီး ခန္ဓာကိုယ် အတွက်လိုအပ်သော သံဓာတ်ကိုဖြည့်တင်းပေးကြောင်း၊ ကန်စွန်းရိုးနီသည် လယ်ကန်သင်းရိုးများတွင် အလေ့ကျပေါက်‌သလို  စိုက်ခင်းများတွင်လည်း ရေသွင်း၍စနစ်တကျ စီးပွားဖြစ် စိုက်ပျိုး‌‌ ရောင်း ချကြောင်း ၂၀၂၅ခုနှစ်၊ ယခု ဒီဇင်ဘာလဆန်းပိုင်းတွင်‌ ရောင်းချနေသော ကန်စွန်းရိုးနီတစ်စည်းလျှင် ၂၀၀/၃၀၀ ကျပ်၊ ပေါက်ဈေး များဖြင့်ရောင်းချကြောင်း ကုန်စိမ်းရောင်းချသူထံမှ သိရှိရသည်။  

DOCA(မန္တလေး)