Skip to main content
Languages
မြန်မာ
English
Main menu
မူလစာမျက်နှာ
ဌာနအကြောင်း
ဌာနသမိုင်းကြောင်း
ညွှန်ကြားရေးမှူးချုပ်၏ ကိုယ်ရေးအကျဉ်း
ဌာနဖွဲ့စည်းပုံ
လုပ်ငန်းဆောင်ရွက်ချက်များ
အနာဂတ်ကာလမျှော်မှန်းချက်များ
ရည်ရွယ်ချက်၊ မျှော်မှန်းချက်၊ ရည်မှန်းချက်တာဝန်များ
ဥပဒေ၊ နည်းဥပဒေနှင့် လုပ်ထုံးလုပ်နည်းများ
မြန်မာကုန်ပစ္စည်းစစ်ဆေးရေးနှင့်စမ်းသပ်မှုလုပ်ငန်းလီမိတက်
အရည်အသွေးစီမံခန့်ခွဲမှုဆိုင်ရာဆောင်ရွက်မှုများ
ကုန်ပစ္စည်းစမ်းသပ်စစ်ဆေးရေးနှင့် အရည်အသွေးစီမံခန့်ခွဲမှုဌာနစု
ဓာတ်ခွဲခန်းများ
ဆီနှင့်ဆီထွက်သီးနှံဓာတ်ခွဲခန်း
ပိုးမွှားဓာတ်ခွဲခန်း
ပိုးသတ်ဆေးကြွင်းဓာတ်ခွဲခန်း
မြန်မာ့သဘာဝ ရော်ဘာအရည်အသွေး စမ်းသပ်စစ်ဆေးရေးဓာတ်ခွဲခန်း
မှိုဆိပ်ဓာတ်ခွဲခန်း
သီးနှံဓာတုဓာတ်ခွဲခန်း
သီးနှံရူပဓာတ်ခွဲခန်း
အဏုဇီဝဓာတ်ခွဲခန်း
ဓာတ်ခွဲခန်းများအလိုက် ဓာတ်ခွဲစမ်းသပ်စစ်ဆေးမှု
စိုက်ပျိုးရေးအခြေခံထုတ်ကုန်စံချိန်စံညွှန်းရေးဆွဲဆောင်ရွက်မှု
ဖွံ့ဖြိုးမှုမိတ်ဖက်အဖွဲ့အစည်းများနှင့် ပူးပေါင်းဆောင်ရွက်မှု
ပို့ကုန်အရည်အသွေးစီမံခန့်ခွဲရေးဆိုင်ရာကိစ္စရပ်များ
နိုင်ငံတကာနှင့် ဒေသတွင်းသဘောတူစာချုပ်များတွင် ပေါင်းစည်းဆောင်ရွက်ခြင်း
နိုင်ငံတကာနှင့် ဒေသတွင်းသဘောတူစာချုပ်များတွင် ပေါင်းစည်းဆောင်ရွက်မှုများ
SPS and Quarantine
မြန်မာနိုင်ငံစားသုံးသူကာကွယ်ရေးကော်မရှင်
ဖွဲ့စည်းပုံ
အစည်းအဝေးများ
ထုတ်ပြန်ကြေငြာချက်များ
စားသုံးသူများ
တိုင်ကြားမှုပုံစံ
စားသုံးသူအခွင့်အရေး နှင့် အထွေထွေအချက်အလက်များ
ကုန်ပစ္စည်းဝယ်ယူလျှင် စစ်ဆေးဖွယ်အချက်များ
ဌာနနှင့်ဆက်သွယ်ရန်
စားသုံးသူရေးရာဖြေရှင်းဆောင်ရွက်ပေးမှုများ
လုပ်ငန်းရှင်များ
လုပ်ငန်းရှင်တာဝန်များ
လုပ်ငန်းရှင်များလိုက်နာရန်
ဖြေရှင်းဆောင်ရွက်ပေးမှုများ
ကုန်သွယ်မှုသတင်းများ
ပြည်တွင်းကုန်သွယ်မှုသတင်းများ
ဒေသထွက်ကုန်ပစ္စည်း ဈေးနှုန်းများ
ကုန်စည်ဒိုင်သတင်းနှင့် ဈေးနှုန်းများ
ပြည်ပကုန်သွယ်မှုသတင်းများ
ပြည်တွင်းပြည်ပကုန်သွယ်မှု အချက်အလက်များ
သတင်းနှင့် လှုပ်ရှားမှုများ
ကုန်ပစ္စည်းသတိပေးချက်များ
လူသုံးကုန်ပစ္စည်းများ
စားသောက်ကုန်ပစ္စည်းများ
အိမ်သုံးလျှပ်စစ်နှင့် ဆောက်လုပ်ရေး ပစ္စည်းများ
ကလေးအသုံး အဆောင်နှင့်ကစား စရာပစ္စည်းများ
စိုက်ပျိုးရေးလုပ်ငန်းသုံး ပိုးသတ်ဆေးနှင့် ဓါတ်မြေသြဇာများ
အခြားကုန် ပစ္စည်းများ
စားသုံးသူရေးရာသို. တိုင်ကြားရန်
တိုင်ကြားမှုပုံစံ
ဆက်သွယ်ရန်လိပ်စာ
You are here
Home
»
သတင်းနှင့် လှုပ်ရှားမှုများ
» မြန်မာ့စပါးစံချိန်စံညွှန်းနှင့်မြန်မာ့လက်ဖက်စို၊ လက်ဖက်အချိုခြောက်၊ အခါးခြောက်စံချိန်စံညွှန်းများရေးဆွဲနိုင်ရေး နည်းပညာဆပ်ကော်မတီ၏ (၇/၂၀၂၀)ကြိမ်မြောက် လုပ်ငန်းညှိနှိုင်းအစည်းအဝေးကို Zoom Application အသုံးပြု၍ကျင်းပ
မြန်မာ့စပါးစံချိန်စံညွှန်းနှင့်မြန်မာ့လက်ဖက်စို၊ လက်ဖက်အချိုခြောက်၊ အခါးခြောက်စံချိန်စံညွှန်းများရေးဆွဲနိုင်ရေး နည်းပညာဆပ်ကော်မတီ၏ (၇/၂၀၂၀)ကြိမ်မြောက် လုပ်ငန်းညှိနှိုင်းအစည်းအဝေးကို Zoom Application အသုံးပြု၍ကျင်းပ
Powered by
Drupal
သတင်းနှင့် လှုပ်ရှားမှုများ
HighLight News